Distribuitor apa plata si minerala Karcher


Imagine

In acest articol avem placerea de a va prezenta o solutie alternativa la watercooler-ele clasice,  mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar ( ca si investitie pe termen lung ), cat si din puct de vedere al calitatii apei potabile oferite.

Distribuitorele de apa potabila au filtrare si dezinfectare si  la alegere adaos de dioxid de carbon, avand carcasa alba din plastic. Distribuitorul de apa WPD 100 ofera un mod usor si necostisitor de a oferi angajatilor, clientilor sau vizitatorilor apa potabila de o inalta puritate. WPD 100 este permanent gata de functionare si ofera apa potabila dupa preferinta: fierbinte, la temperatura ambientala, rece si rece cu adaos de dioxid de carbon. Intrucat se racordeaza la reteaua publica de apa potabila este prevazut cu sistem automat de dezinfectie termic si cu filtru multiplu.

Deoarece distribuitorul de apa potabila Karcher se racordeaza direct la reteaua de apa publica, se elimina costul lunar al abonamentul, costul apei consumate, problema trasportului bidoanelor clasice care sunt voluminoase, greu de manevrat, depozitat si manipulat.

Va invitam pe pagina noastra pentru mai multe informatii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s